Apa kabijakan China kanggo ndhukung industri percetakan lan kemasan sing kuat?

Apa kabijakan China kanggo ndhukung industri percetakan lan kemasan sing kuat?

Amarga industri percetakan lan kemasan kertas duwe katrampilan sing cukup kuat kanggo nyedhot tenaga kerja, lan tingkat polusi lingkungane cukup sithik, pamrentah nasional lan lokal ndhukung dhukungan kasebut. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah Tiongkok nerbitake sawetara kabijakan industri sing ana gandhengane karo industri percetakan kertas lan kemasan.

china printing factory

1. "Pengumuman Pelaksanaan Pencetakan Hijau"

Ing wulan Oktober 2011, tilas Administrasi Umum Pers lan Penerbitan lan Menteri Perlindungan Lingkungan Lingkungan nerbitake "Pengumuman Pelaksanaane Pencetakan Hijau" lan mutusake kanggo bareng-bareng ngetrapake green printing. Ruang lingkup implementasine kalebu nyithak peralatan produksi, bahan baku lan bahan tambahan, proses produksi lan publikasi, Kemasan lan dekorasi lan prekara cetak liyane, kalebu proses produksi produk cetak.

Kajaba iku, kita bakal nggawe kerangka cetak ijo ing industri percetakan, kanthi sukses nyusun lan nerbitake standar pencetakan ijo, lan kanthi bertahap ningkatake percetakan ijo ing bidang tagihan, tiket, bungkus panganan lan obat-obatan, lsp; nggawe perusahaan demonstrasi percetakan ijo lan ngetokake kabijakan dhukungan sing cocog kanggo nyithak ijo.

China printer for books

2. "Pedoman Pengadaan Hijau Perusahaan (Trial)"

Kanggo ningkatake pambangunan hemat sumber daya lan masarakat sing ramah lingkungan, pandhuan lan promosekake perusahaan kanthi aktif ngrampungake tanggung jawab perlindungan lingkungan, nggawe rantai pasokan ijo, lan nggayuh pembangunan ijo, kurang karbon lan bunder, 22 Desember 2014 , Menteri Perdagangan, mantan Menteri Perlindungan Lingkungan, Menteri Industri lan Teknologi Informasi bareng-bareng nerbitake "Pedoman Pengadaan Hijau Perusahaan (Trial)", sing ngusulake:

Dorong perusahaan kanggo nambah proses pengadaan, melu kanthi aktif ing pangembangan produk lan proses produksi para pemasok, lan nuntun pemasok kanggo nyuda konsumsi macem-macem bahan baku lan bahan kemasan liwat analisis nilai lan cara liyane, lan ganti nganggo bahan sing luwih ramah lingkungan supaya ora ana utawa nyuda polusi lingkungan;

Panjurung perusahaan supaya suplai suplai produk utawa bahan baku kanggo nyukupi persyaratan kemasan ijo, ora nggunakake bahan beracun utawa mbebayani minangka bahan kemasan, nggunakake bahan kemasan sing bisa didaur ulang, bisa dirusak utawa ora mbebayani, nyingkiri kemasan sing akeh banget, lan ketemu ing premis saka panjaluk, minimalake konsumsi bahan kemasan;

Para pembeli lan pemasok bisa ningkatake konsumsi ijo ing kabeh masarakat kanthi nolak kemasan barang sing akeh banget, nuntun konsumen supaya melu aktif ing konsumsi ijo, lan nyuda panggunaan produk sing bisa digunakake lan tas blanja plastik;

Produce Shopping Recycle Carry bag

Perusahaan ora kudu tuku produk sing ora memenuhi persyaratane panguwasa komersial sing kompeten kanggo nyegah kemasan berlebihan lan promosi daur ulang.

Yen dideleng saka persyaratan sing relevan karo pandhuan iki, produk lan layanan pencetakan ijo memenuhi persyaratan pengadaan ijo, sing bakal nggawa kesempatan anyar kanggo pangembangan perusahaan percetakan ijo ing mbesuk lan pabrikan bahan baku lan tambahan ing negara saya. Transformasi ijo bakal duwe peran penting kanggo promosi.

3. "Digawe ing China 2025 ″

Ing wulan Mei 2015, Dewan Negara ngetokake rencana strategis "Made in China 2025". "Digawe ing China 2025 ″ minangka rencana strategis nasional kanggo ngiyatake manufaktur mewah, lan minangka dekade pertama tumindak ing strategi" Tiga Dekade "kanggo nggawe China minangka kekuwatan produksi.

Program kasebut ngusulake kanggo nyepetake transformasi lan nganyari industri pabrikan ijo, kanthi komprehensif ningkatake transformasi hijau industri manufaktur tradisional kayata baja, logam non-ferrous, bahan kimia, bahan bangunan, industri ringan, percetakan lan pewarnaan, kanthi kuat ngembangake lan ningkatake ijo teknologi lan peralatan, lan mujudake produksi ijo; nyepetake promosi generasi anyar teknologi informasi lan integrasi lan pangembangan teknologi manufaktur, lan manufaktur cerdas minangka arah utama integrasi jero industriisasi lan informatika.

Sampeyan kudu fokus ing pangembangan peralatan cerdas lan produk cerdas, ningkatake kecerdasan proses produksi, budidaya metode produksi anyar, lan kanthi lengkap ningkatake level riset lan pengembangan perusahaan, produksi, manajemen lan layanan kanthi cerdas. Ing mbesuk, kanthi popularitas manufaktur sing cerdas, kemasan lan pencetakan cerdas bakal dadi arah pangembangan industri mbesuk.

print boad kid book

4. "Kabar babagan Rencana Pengurangan Senyawa Organik Volatil kanggo Industri Utama"

Ing wulan Juli 2016, Menteri Perindustrian lan Teknologi Informasi lan Kementerian Keuangan bareng-bareng nerbitake "Kabar Rencana Pengurangan Senyawa Organik Volatil kanggo Industri Utama." Miturut syarat target Rencana, ing taun 2018, emisi VOC saka sektor industri bakal dikurangi 3,3 yuta ton dibandhingake karo 2015.

"Rencana" milih 11 industri kalebu tinta, perekat, kemasan lan percetakan, petrokimia, lapisan, lan liya-liyane, minangka industri utama kanggo nyepetake pengurangan VOC lan ningkatake level manufaktur ijo.

"Rencana" kasebut kanthi jelas negesake manawa industri kemasan lan pencetakan kudu ngetrapake proyek transformasi teknologi proses, lan ningkatake aplikasi tinta ijo isi (ora) VOC, pernis, solusi banyu mancur, agen pembersih, perekat, lancip lan bahan bantu liyane ; Nyengkuyung panggunaan teknologi pencetakan flexographic lan teknologi komposit bebas pelarut, lan kanthi bertahap nyuda teknologi pencetakan gravure lan teknologi komposit garing.

5. "Pandhuan Pandhuan Kanggo Akselerasi Transformasi lan Pangembangan Industri Paket Negara saya"

Ing Desember 2016, "Opini Pandhuan babagan Akselerasi Transformasi lan Pengembangan Industri Kemasan China" sing diterbitake dening Menteri Industri Teknologi Informasi lan Kementerian Perdagangan ngusulake: kemasan posisi minangka industri manufaktur sing berorientasi layanan; fokus ing kemasan ijo, kemasan aman, kemasan cerdas, lan kemasan standar, Kanggo mbangun sistem inovasi teknologi industri; kanggo mesthekake manawa industri njaga tuwuhing kacepetan nganti kacepetan dhuwur kanthi nambah kapabilitas pangembangan aglomerasi lan kapabilitas budidaya merek; nambah investasi R&D kanggo ningkatake kemampuan terobosan independen lan daya saing internasional ing teknologi kunci; ningkatake level informatika, otomatisasi lan intelijen industri.

Sanalika, perlu kanggo nyingkirake konsumsi sing akeh lan konsumsi energi tinggi ing industri kemasan, nggawe lan mbentuk sistem produksi ijo; memimpin klumpukan inti teknologi kemasan militer-sipil militer, lan ningkatake level dhukungan kemasan protèktif kanggo tugas militèr sing maneka warna; ngoptimalake sistem standar industri, lan drive kanthi standarisasi kemasan Standarisasi rantai pasokan logistik nambah level manajemen standar lan tingkat tolok ukur internasional.

printing manufacturer for books

6. "Rencana Pangembangan Industri Kemasan China (2016-2020)"

Ing wulan Desember 2016, "Rencana Pengembangan Industri Kemasan China (2016-2020)" sing diterbitake dening Federasi Kemasan China nyedhiyakake tugas strategis kanggo mbangun daya kemasan, negesake inovasi independen, ngrampungake teknologi kunci, lan promosi kanthi kemasan ijo. kemasan aman, lan kemasan cerdas. Pangembangan kemasan integral kanthi efektif ningkatake daya saing komprehensif ing bidang utama produk kemasan, peralatan kemasan, lan kemasan lan pencetakan.

7. "Rencana Pangembangan Industri Percetakan ing Periode Rencana Lima Taun 13"

Ing wulan April 2017, "Rencana Pangembangan Lima Welas Taun kanggo Industri Percetakan" sing diterbitake dening Administrasi Negara Bagian Pers, Penerbitan, Radio, Film lan Televisi negesake yen sajrone "Rencana Lima Taun Keteluwelas", skala pencetakan negara saya industri Sejatine bakal diselarasake karo pangembangan ekonomi nasional, kanthi nggayuh ekspansi terus-terusan. Ing pungkasan periode "Rencana Lima Taun kaping 13", total nilai output industri percetakan ngluwihi 1,4 triliun, peringkat ing antarane ndhuwur ing jagad.

Percetakan digital, percetakan kemasan, cetakan anyar lan lapangan liyane tetep dikembangake kanthi cepet, lan volume pencetakan perdagangan pemrosesan asing wis saya maju; promosi transformasi percetakan kemasan dadi desain kreatif, kustomisasi khusus, lan aplikasi proteksi lingkungan, lan cara nyithak pendhukung kayata cetak offset, cetak layar, lan cetakan flexo. Teknologi digital terintegrasi lan dikembangake. Kebijakan nasional industri kemasan kertas lan percetakan nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo pangembangan industri.

8. "Garis Besar Rencana Pengembangan Budaya lan Reformasi Nasional sajrone Rencana Lima Taun 13"

Ing wulan Mei 2017, Dewan Negara ngetokake lan ngetrapake "Garis Besar Rencana Pembangunan Nasional lan Reformasi Nasional sajrone Periode Rencana Lima Taun 13", sing kanthi jelas nuli nyedhiyakake ideologi pandhuan lan persyaratan umum kanggo pembangunan budaya sajrone Lima Taun kaping 13 Periode rencana. Rangkaian kasebut ngusulake kanggo promosi transformasi lan upgrade industri tradisional kayata penerbitan lan distribusi, produksi film lan televisi, seni lan kerajinan, nyithak lan nduplikasi, layanan pariwara, hiburan budaya, lan nyengkuyung pangembangan digital printing lan nano-printing.

cardboard box wholesaler

9. "Metode lan Pedoman Evaluasi Kemasan Hijau"

Ing wulan Mei 2019, Administrasi Negara kanggo Regulasi Pasar ngetokake "Metode lan Pedoman Evaluasi Kemasan Hijau", sing nemtokake kriteria evaluasi kemasan hijau, metode evaluasi, konten lan format laporan evaluasi kanggo persyaratan karbon rendah, hemat energi, lingkungan pangayoman lan keamanan produk kemasan ijo. Lan nemtokake konotasi "kemasan ijo": ing siklus urip produk kemasan, kanthi premis kanggo nyukupi sarat fungsi kemasan, kemasan sing kurang mbebayani tumrap kesehatan manungsa lan lingkungan ekologis, lan nggunakake sumber daya lan energi sing kurang.

"Metode lan Pedoman Evaluasi Kemasan Hijau" nemtokake syarat teknis utama kanggo rating kemasan ijo saka patang aspek: atribut sumber daya, atribut energi, atribut lingkungan lan atribut produk.

Produsen kemasan pencetakan SmartFortune wis ana ing industri iki (Ngatur buku cetak, ngatur kothak hadiah kertas, ngatur tas hadiah kertas) luwih saka 25 taun, welcome to work with our factory to save your cost.

manufacturer for paper box


Wektu kiriman: Jan-04-2021