Pencetakan paket kanthi macem-macem bahan kemasan

Wadhah utawa pengepakan, lan operasi dekorasi kanggo barang. Kemasan minangka kelanjutan saka proses produksi komoditas ing proses sirkulasi, lan minangka syarat sing paling penting kanggo komoditas bisa mlebu ing lapangan sirkulasi lan konsumsi. Peran kemasan duwe aspek kaya ing ngisor iki: ① Nyadari nilai komoditas lan nilai panggunaan, lan minangka sarana kanggo nambah nilai komoditas; ② Lindhungi komoditas saka faktor alami kayata srengenge, angin, udan, lan kontaminasi bledug. Nyegah kerugian kayata volatilisasi, kebocoran, leleh, kontaminasi, tabrakan, remet, rugi, lan nyolong; ③ Nggawa penake menyang panyimpenan, transportasi, pangaturan lan penjualan kanthi sirkulasi, kayata muatan lan bongkar muat, inventaris, paletetizing, pengiriman, lan nampa, Transshipment, ngetang penjualan, lsp; ④ ndandani produk, narik pelanggan, lan promosi dodolan.

customize design boxBox packaging supplier

Kemasan nuduhake seri kegiatan kanggo ngrancang lan ngasilake kontainer utawa bungkus. Packaging, minangka industri jasa pendukung ekonomi nasional, terus berkembang lan berkembang bebarengan karo konstruksi sosialis China. Apamaneh wiwit reformasi lan pambukaan, miturut sistem ekonomi pasar sosialis, industri kemasan wis berkembang kanthi cepet. , Percetakan, mesin minangka komponen utama, kanthi teknologi modern lan peralatan tartamtu, lan sistem industri modern kanthi macem-macem kategori. Industri kemasan China wis ngentekake luwih saka 20 taun, ngrampungake pembangunan negara maju sajrone 40 taun kepungkur, lan dhasar ngowahi kahanan "produk tingkat pertama, kemasan tingkat kaping loro, lan rega tarif nomer telu". Industri kemasan wis berkembang saka industri sing kasebar lan mundur dadi sistem industri lengkap kanthi peralatan teknis modern lan klasifikasi sing cukup lengkap. Karakteristik sing nyata ing pangembangan industri kemasan saiki yaiku internasionalisasi pasar kemasan, globalisasi pangembangan industri kemasan, lan tingkatan interrelasi lan katergantungan pangembangan industri kemasan ing macem-macem negara.

customize chocolate boxpackaging printing factory

Mlaku menyang mall, meh kabeh ngerti kemasan apa. Nanging, yen wis ngrancang desain kemasan, ora bisa dielehake yen merek komoditas sing asring nyilairake, macem-macem gaya kemasan, lan "saran" sing cepet ora bisa ngontrol garis utama. Sanajan macem-macem negara wis netepake ketentuan sing ringkes lan jelas babagan definisi kemasan, kayata Amerika Serikat: kemasan minangka tumindak nyiyapake pangiriman lan adol produk. Kanggo Inggris: Kemasan minangka persiyapan seni, ilmiah lan teknis kanggo transportasi lan penjualan barang. Kanada yakin manawa kemasan minangka alat kanggo ngirim produk saka pemasok menyang pelanggan utawa konsumen nalika njaga produk kasebut ing kondisi sing apik. negara saya wis suwe nemtokake kemasan minangka istilah umum kanggo produk sing nglindhungi produk sajrone sirkulasi, nggampangake panyimpenan lan transportasi, lan promosi penjualan.


Wektu kiriman: Jan-06-2021