Kabar

  • Proses produksi box packaging

    Pabrikan kothak kemasan ngerti manawa produksi kothak kemasan minangka proses sing rumit. Profesi sing beda-beda umume mikir yen sampeyan njaluk sampeyan nggawe produksi saiki, sampeyan bisa langsung entuk. Nyatane, saben industri duwe alur kerja dhewe. Kothak karton kemasan sing berkualitas dibutuhake. M...
    Waca liyane
  • Kothak kemasan karton gaya buku Manufaktur

    Kanggo produk anyar, pabrikan kemasan pancen nandhang lara. Ing prasyarat jaminan kualitas, wangun unik uga dibutuhake. Iki kok kothak hadiah packaging wangun buku metu. Dadi kepiye proses produksi kothak kemasan jinis buku sing disesuaikan ...
    Waca liyane
  • Kothak kemasan hadiah sing bisa dilipat

    Produksi kothak kemasan hadiah: 1. Bahan: Kertas khusus sing dipasang nganggo kertas papan abu-abu 1000 g 2. Proses: bronzing. Pabrik kothak kertas kemasan hadiah: MOQ: 1000 potongan (adhedhasar bahan, kerajinan, kutipan kuantitas, jumlah gedhe lan rega sing apik) Spesifikasi produk: Customized o...
    Waca liyane
  • Napa sawetara kothak kemasan khusus perhiasan nggunakake luwih akeh kertas tinimbang karet?

    Percaya manawa akeh kanca sing pengin nggawe kothak kemasan sing disesuaikan karo perhiasan pengin ngerti kenapa kothak perhiasan sing disambungake karo embrio karet wis populer banget ing jaman kepungkur. Sawise 10 taun, kahanan wis wiwit owah kanthi cepet, lan akeh pabrik kothak kemasan wis mulai ngowahi ...
    Waca liyane
  • Produsen percetakan Buku Profesional saka China

    Golek Produsèn printing buku profesional apik ing pasar ora gampang, perlu kanggo mriksa apa padha qualified, bisa ndeleng saka TCTerms ing ngisor iki: Madeg taun Apa duwe pengalaman ing ngekspor menyang jaban rangkah Service: nanggapi cepet, njupuk tanggung jawab kanggo masalah yen ana biaya Ngirit: bareng...
    Waca liyane
  • Produsen kothak hadiah karton khusus

    Kothak kardus kardus disesuaikan Minimal pesenan: jumlah 1000 pcs (adhedhasar bahan, keahlian, kutipan jumlah, jumlah gedhe lan rega sing apik) Spesifikasi produk: Disesuaikan miturut permintaan, desain gratis Kertas rai (pasang): Kertas tembaga kaping pindho, kertas khusus, kertas kraft , kardus ireng...
    Waca liyane
  • Produsen khusus buku papan

    Kepiye carane nemokake pabrikan khusus sing apik kanggo buku papan bocah? Waca produsen buku apa duwe pengalaman taun ing lapangan iki; Delengen manawa dheweke cukup profesional kanggo mbantu ngirit biaya; Delengen apa padha apik kanggo ngrampungake masalah sawise-sales yen ana; Delengen apa bisa maneh ...
    Waca liyane
  • Kothak Kemasan Kertas Custom

    Kaluwihan saka ngatur kothak packaging kertas 1. kauntungan pangayoman lingkungan: ora mung bisa digunakake maneh, nanging uga bisa digunakake kanggo nggawe pupuk karo sampah produk packaging kertas; 2. Keuntungan teknis: bahan kemasan kertas duwe elastisitas cilik, ora kena panas lan ...
    Waca liyane
  • Pira kanggo kothak karton kosmetik khusus?

    Pira kanggo kothak karton kosmetik khusus? Pitakonan kaya ngono asring ditakokake dening para pelanggan. Sanadyan wis suwé dodolan, aku krasa ora kuwat krungu pitakonan iki. Ing kene produsen kothak kemasan kosmetik bisa nuduhake sampeyan kenapa pitakonan iki ora bisa dijawab. Kaping pisanan, ...
    Waca liyane