Babagan Kita

Pabrik Kita:

SmartFortune Packaging Co. Ltd minangka pabrikan Percetakan & Kemasan adhedhasar ing China, sing duwe spesialisasi ngasilake macem-macem buku khusus, kothak khusus, tas kertas khusus, dll. Produk kertas. Kita dununge ing kutha DongGuan, Provinsi GuangDong, China; Wis cedhak HongKong, ShenZhen lan GuangZhou, mung udakara 1 jam nganggo mobil.

 

Sejarah kita:

Kita duwe sekitar 360 pekerja trampil, lan njupuk pengalaman meh 25 taun, bisa menehi solusi fleksibel kanggo klien kanthi rega pabrik sing kompetitif lan pangiriman cepet menyang omah.

Produk Kami:

1. Buku cetak khusus: buku Hardcover, buku softcover, buku Spiral, buku anak, buku Baby, printing notebook, printing buku hardbound, buku ikatan sing sampurna lsp.
2. Kothak kemasan khusus: Kothak kertas, Kothak hadiah, Kothak coklat, kothak Macarons, kothak kosmetik, kothak karton, kothak bergelombang, kothak hadiah kaku, Kothak hadiah kertas, kothak kemasan kertas lsp.
3. Kantong kertas kustom: tas kertas Kraft, tas kertas hadiah, tas kertas belanja lsp.
4. Produk cetak & kemasan khusus liyane; 

Peralatan Utama Kita

● Mesin cetak Heideberg 5C

● Mesin cetak Heideberg 4C

● Mesin warna pindho Roland

● Titik mesin otomatis kebak UV

● Mesin press stamping

● Mesin perunggu

● Mesin bronzing multi-fungsi

● Pemotong kertas tekanan hidrolik

● Mesin pencet panas plastik siklus dhuwur

● Mesin pengikat pokok

● Baris naleni edhisi

● Mesin pucuk bunder

● Mesin jahit

● Mesin lempitan kertas

● Mesin pengikat lem

● Pencet skipping gilding otomatis kanthi dobel

● Mesin stapling buku

● Mesin nempel kasus semi-otomatis

● Pemotong otomatis

● Mesin laminasi permukaan

● mesin pemotong lazer kanggo conto

Sertifikat: FSC, SGS, FDA, SEDEX ....

Mitra:

Kita ngasilake kothak cetak, tas kertas, buku cetak lan sapiturute kaya kanggo merek terkenal SWAROVSKI, BOSS, GUCCI, HARRODS, lsp. 

Ekspor persen: 

95% kanggo bisnis ekspor, duwe pengalaman apik kanggo pengiriman internasional, luwih ngerti babagan liyane babagan ngirit biaya pengiriman kanggo klien kanggo produk cetak 

256637-1P52R2054329