Babagan Kita

SmartFortune Packaging Co. Ltd minangka pabrikan Percetakan & Kemasan adhedhasar China sing khusus nggawe macem-macem cetakan buku khusus, kothak khusus, tas kertas khusus, produk kertas.  

 

Pabrik kita dununge ing kutha DongGuan, Provinsi GuangDong, China; Wis cedhak HongKong, ShenZhen lan GuangZhou, mung udakara 1 jam nganggo mobil.  

 

Kita duwe udakara 360 karyawan trampil, lan nggunakake pengalaman meh 25 taun, bisa menehi solusi fleksibel kanggo klien kanthi rega pabrik sing kompetitif lan pangiriman sing aman ing ngarep.  

 

Hubungi kita kanggo entuk penawaran sampeyan, bakal nate wangsulan sampeyan sanalika bisa.

  • Flap board books

    Buku papan tutup

  • custom Sound toy book for children

    buku dolanan Swara khusus kanggo bocah

  • print coloring story book

    buku crita pewarnaan cetak

  • cookbook printing

    buku masak

  • customize folding cardboard box

    kustomisasi kothak karton lempitan

  • produce Cardboard box with PVC window

    gawé kothak Kardus kanthi jendela PVC

  • foldable gift box wholesale

    grosir kothak hadiah lipat

  • produce Chocolate gift box

    ngasilake kothak hadiah Coklat

  • kraft paper bag wholesale

    Grosir tas kertas kraft

  • produce shopping paper bag factory

    ngasilake pabrik tas kertas belanja

Keuntungan inti kita

  • 01

    Ngirit biaya sampeyan kanthi luwih saka 25 taun pengalaman ing industri percetakan lan kemasan.

  • 02

    Balesan cepet babagan pitakon - Yen sampeyan pengin, bisa online 24 jam kanggo sampeyan.

  • 03

    Nyedhiyakake pitulung kanggo desain karya seni buku kustom, kothak khusus lan tas khusus.

  • 04

    QC ketat ngontrol saben langkah sajrone produksi massal kanggo kualitas sing apik

  • 05

    Ketemu tanggal pangiriman cepet sing dibutuhake yen pengin klien

  • 06

    Tanggepan cepet kanggo pitakon utawa masalah sawise -sales yen ana

  • Pencetakan paket kanthi macem-macem bahan kemasan

    Wadhah utawa pengepakan, lan operasi dekorasi kanggo barang. Kemasan minangka kelanjutan saka proses produksi komoditas ing proses sirkulasi, lan minangka syarat sing paling penting kanggo komoditas bisa mlebu ing lapangan sirkulasi lan konsumsi. Peran kemasan kalebu:

  • Apa kabijakan China kanggo ndhukung industri percetakan lan kemasan sing kuat?

    Apa kabijakan China kanggo ndhukung industri percetakan lan kemasan sing kuat? Amarga industri percetakan kertas lan kemasan duwe katrampilan sing cukup kuat kanggo nyedhot tenaga kerja, lan tingkat polusi lingkungane cukup sithik, pamrentah nasional lan ...

  • Sepira sampeyan ngerti babagan standar perlindungan lingkungan kanggo nyithak buku bocah?

    Pasar buku cetak bocah-bocah ing Tiongkok saya makmur amarga wong tuwa luwih seneng maca lan saya akeh wong tuwa sing luwih seneng maca. Saben toko online dipromosekake, data dodolan buku bocah mesthi apik tenan. Ing ...

  • Sepira gedhene pasar buku bocah kasebut?

    -Saka SmartFortune Sina Education ngluncurake "Kertas Putih 2017 babagan Konsumsi Pendidikan Keluarga Tionghoa" (sabanjure diarani "Kertas Putih") sawetara dina kepungkur. "Kertas Putih" nuduhake manawa proporsi konsumsi pendhidhikan rumah tangga terus ...